Ani letos jsme nechyběli na největší komunikační soutěži v Česku. 23. ročník prestižní akce Zlatý středník se konal opět v Empire Hall ve Slovanském domě.
Od úvodních kanapek jsme vsadili na jednoduchost a eleganci. Křepelčí vajíčko s holandskou omáčkou, lososový tatarák s kapary nebo roastbeef s nakládanou zeleninou.
Raut pro 400 osob servírovaný na našem konceptu Signature byl dramaturgií večera sám o sobě. Na stolech s předkrmy hosté našli kachní paštiku s brusinkami v malých skleničkách, salát s hruškou a gorgonzolou. Jako hlavní chod jsme podávali trhané vepřové s omáčkou demi-glace, vegetariánskou lilkovo-cuketovou variaci Toreta, nebo thajské kari s kokosovým mlékem. Kdo chtěl, mohl zůstat u osvědčených řízečků, ale lákaly i nové kombinace chutí.
Sladká stanice nabídla panna cottu, creme brulée nebo čokoládové košíčky. A když se večer přehoupl do pozdních hodin, přišla druhá večeře v mexickém street stylu, naše oblíbené chalupas s trhaným masem i guacamole.
Na akci nemohl chybět náš „Strom zážitků“ se 170 makronkami s logem, který připomněl, že detaily dělají atmosféru.
Děkujeme za důvěru a za možnost být součástí večera, který oceňuje ty nejlepší v oboru.
Pokud plánujete podobnou akci a hledáte cateringového partnera, který dokáže propojit gastronomii s dramaturgií večera, ozvěte se nám na sales@incatering.cz.
Foto: Ascopa, z.s.