V červnu jsme pro asociaci Cembureau připravovali slavnostní gala večeři v prostorách nádherného Trojského zámku.
Jako úvodní studený předkrm jsme podávali delikátní gratinovaný kozí sýr, kombinovaný s červenou čekankou, pečenými hruškami a pekanovými ořechy s želé z portského vína a brusinkami. Následoval teplý předkrm v podobě filírovaného pstruha pečeného na selském másle, doplněného bramborovým pyré se šalotkou a beárnskou omáčkou.
Hlavním chodem byla lahodná hovězí svíčková připravená metodou sous vide, doprovázená vařeným chřestem, hříbkovým knedlíčkem a nádherně sametovou holandskou omáčkou z křepelčích vajec. A jaký by to byl gala večer bez dezertu? Čokoládový dortík s pěnou z červených pomerančů a malinová pralinka završily gurmánský zážitek.
Nezapomněli jsme ani na vegetariánské hosty, kteří si pochutnávali na vlastním menu. Jako hlavní chod jsme servírovali pečenou kroketu z bílého tofu na žampiónovém ragů, koňakovou šťávou s červeným peruánským pepřem a zapékanou polentou s cibulovým kroužkem.
Všechny chody byly výsledkem pečlivého výběru surovin a umění našich kuchařů. Tento večer byl nejen svátkem chutí, ale i skvělým zážitkem pro všechny účastníky.
Kontaktujte nás na sales@incatering.cz a uděljte i Váš event nezapomenutelným.