V Martinickém paláci se po náročném programu VI. kongresu medicínského práva konal společenský večer v duchu uvolněné příjemné atmosféry.
V průběhu večera mohli účastníci zavítat do několika degustačních koutků, kde se podávala kvalitní krájená masa a variace oblíbených tataráčků.
Jaké dobroty jsme podávali a které můžete mít i na Vaši akci?
Krájená masa
Sous vide flank steak s koriandrem, chilli papričkami a česnekem, citrónová omáčka
Pečená krůtí prsa protýkaná mrkví a královskou slaninou, potíraná rozmarýnovým pestem, domácí majonéza s kaparami a čerstvými bylinkami
Vepřová plec konfitovaná v kmínovém sádle, hříbková omáčka s restovanou cibulkou
Variace tatráčků
Lososový se zeleným chřestem a marinovanou ředkví Tokyo Takuan
Z masitých rajčat s koriandrem a blanšírovanými keňskými fazolkami
Z tuňáka žlutoploutvého na avokádu s praženým sezamem
Z hovězí svíčkové s šalotkou a česnekovaným chlebovým toastem