V listopadu jsme nechyběli na události v Auto Jarov - představení nového vozu Škoda Elroq. Naším úkolem bylo připravit brunch, který by svou inovativností a kvalitou odpovídal modernímu elektromobilu.
Pro tuto příležitost jsme vytvořili speciální menu, které kombinovalo tradiční chutě s moderními kulinářskými trendy. Nabídka kromě studené kuchyně s výběrem oblíbených farmářských chlebů zahrnovala sladkou live cooking, kde jsme podávali buchtičky s hruškovým rozvarem, skořicovou espumou a jablečným chipsem a tvarohové knedlíčky s redukcí z portského vína a malin, zdobené čerstvým bobulovým ovocem. Ve slané live cooking sekci tým kuchařů připravil karlovarský knedlík ve vajíčku s čabajkovou espumou a fermentovanou červenou cibulkou a teplý roastbeef s křenovou majonézou, klíčky a grilovanou bagetou na bylinkovém másle.
Menu bylo navrženo tak, aby nejen uspokojilo chuťové buňky hostů, ale také odráželo inovativního ducha nové Škody Elroq. Kombinace tradičních českých pokrmů s moderními kulinářskými technikami symbolizovala spojení osvědčené kvality a pokrokových technologií, které jsou charakteristické pro nový vůz a značku Škoda.
Neváhejte nás kontaktovat na sales@incatering.cz, rádi i vám sestavíme menu na míru příležitosti vašeho eventu.