Obsluhovali jsme nizozemskou královnu

V červnu jsme měli tu čest připravit občerstvení pro nizozemskou královnou Maximu během oficiální návštěvy v Praze.

Královské chutě jsme servírovali hned na dvou prestižních akcích, při odpolední recepci v rezidenci nizozemského velvyslance a na večerní akci v historickém Karolinu.

Na hosty čekaly dezerty z dubajské čokolády, zauzená čokoládová pěna nebo tuňák Togarashi smažený na sezamovém oleji obalený v černém sezamu či kachna na žemlovém knedlíčku. 

Večer pak vynikaly delikatesy jako stařený tatarák s lanýžovou solí, šlehaná ricotta s bazalkovým gelem či mini eclair s jedlým květem. Každý detail náš tým kuchařů navrhoval s důrazem na chuť, prezentaci i udržitelnost.

Jak probíhala příprava?

Zajišťovat catering pro nizozemskou královnu Maximu je pocta, která vyžaduje maximální profesionalitu, preciznost a diskrétnost. 

Celý proces začal týdny před samotnou událostí. Proběhlo několik schůzek s protokolárním týmem nizozemského velvyslanectví, kde jsme ladili menu do nejmenšího detailu, nejen chuťově, ale i vzhledově. Každý pokrm musel mít přesně specifikované složení a výběr surovin probíhal pod pečlivým dohledem šéfkuchaře s důrazem na čerstvost, původ a kvalitu. Následovala série ochutnávek. 

Před akcí náš tým podstoupil bezpečnostní prověrky a samotné servírování na eventu probíhalo pod dohledem hygienické inspekce, která kontrolovala mimo jiné i přesné složení pokrmů.

Foto z akce bohužel není k dispozici, z bezpečnostních důvodů nebylo možné pořizovat jakékoliv audiovizuální záznamy.

« zpět na výpis

Filtrovat:

× vypnout filtr