Rádi bychom vám představili nového člena našeho týmu, šéfkuchaře restaurace Sou100 Žižkov Michala Hrubeše.
Michal započal svou cestu gastronomií jako kuchař, ale aby získal dostatek znalostí, prošel si všechny sekce restauračního provozu. Své obzory rozšířil i jako šéfbarman v Becher's baru Grandhotelu Pupp v Karlových Varech, díky čemuž načerpal potřebné zkušenosti i v komunikaci se zákazníky.
Láska ke gastronomii však převažovala, a proto se rozhodl odjet na roční pobyt do Itálie, kde se učil poctivému vaření s důrazem na základní surovinu a sezónnost. Své nabité zkušenosti pak uplatňoval ve své restauraci, kterou s manželkou otevřeli v Táboře.
Jsme rádi, že jsme Michala mohli přizvat do svých řad a že i vám vykouzlí úsměv na tváři svými gastronomickými výtvory.