Kurz zero waste vaření v centrále v Liboci

Implementujeme principy zero waste do všech aspektů provozu. Během příštích 2-3 let plánujeme snížit celkové množství odpadu o 30 %, množství organického odpadu o 50 %, zavedením velkokapacitního elektrického kompostéru zároveň výrazně podpoříme cirkulární ekonomiku.
Náš přístup zero waste v kuchyni vysvětloval na workshopu pro novináře šéfkuchař Jiří Zeman. Účastníky zajímalo, jak efektivně pracovat s potravinami v kuchyni, abychom minimalizovali produkci odpadu. Hostům z řad novinářek jsme vysvětlili, jak pracovat se zeleninou, nebo jak zpracovat kompletně celé kuře, aby nepřišlo nic nazmar.

Pokud na vaši akci poptáváte udržitelné zero waste menu, neváhejte nás kontaktovat na e-mailu sales@incatering.cz.
 

« zpět na výpis

fotka 1 fotka 2

Filtrovat:

× vypnout filtr