Galavečeře jsou naše parketa a jsme rádi, když jsou naši hosté jako v bavlnce. Tentokrát jsme zajišťovali catering na krásné galavečeři pro magazín Forbes v prostorech DOX v pražských Holešovicích.
Pro tuto příležitost jsme přichystali pestré tříchodové menu a výborné kanapky. Hosté měli možnost ochutnat fantastickou pěnu z uzeného pstruha s pepřovým a citronový dipem, bůček nakládaný v jehličí, pečený na dřevěném uhlí, nebo třeba roastbeef s houbami enoki a wasabi špenátem.
Součástí tříchodového menu byl kromě jiného i šťavnatý losos marinovaný v červené řepě a ginu Hendricks, konfitovaná hovězí líčka s omáčkou z vína Madeira, s purée z topinambur a grilovanou sezonní zeleninou a belcolada se švestkovým purée.
Zaujaly vás speciality, které jsme na této galavečeři podávali? Rádi se postaráme o catering i na vaší akci. Obraťte se na nás na sales@incatering.cz.
Těšíme se na vaše poptávky!