Tácy na Pankráci jsou synonymem rychlého a chutného oběda během pracovního dne. Moderní samoobslužná restaurace, která nabízí snídaně a zejména obědy, není typickým místem, kam byste vyrazili na formální gala večeři.
My jsme se ale rozhodli, že právě tento prostor povýšíme na zcela jinou úroveň a proměníme ho ve večerní slavnostní sál pro gala večeři, která zakončila event, který se konal v Konferenčním centru City. Cílem bylo překvapit hosty a nabídnout jim nejen skvělý gastronomický zážitek, ale také ukázat, že i v prostorech, které jsou běžně spojené s rychlým obědem v pracovní den, lze vytvořit slavnostní a elegantní atmosféru. Stylové dekorace, jemné osvětlení a pečlivě sestavené menu přispěly k vytvoření atmosféry, která se vymykala běžným dnům v restauraci.
Výběr z menu
Amuse Bouche
- Pečený květákový krém s máslovým hráškem a pufovanou rýží.
Předkrm
- Tuna tataki se salátem z mořské řasy a rýžovými nudlemi se sezamem, omáčkou kikkoman a houbami Shimeji.
Hlavní chod
- Grilovaný hovězí roštěnec z rotisserie s divokou brokolicí, pečenými bramborami grenaille a telecí demi-glace.
nebo
- Krůtí prsa marinovaná v jogurtu a šalvěji s cizrnovým hummusem a indickým naanem.
Dezert
- Čokoládové brownies s lesním ovocem a smrkovým sirupem.