Co nás čeká v roce 2019

Na příští rok máme zase velké plány. Nemůžeme prozrazovat vše, ale ať se máte na co těšit… Restaurace Sou100 Žižkov bude občas navštěvovat se svými dobrotami trhy na Jiřáku. Sledujte nás na Facebooku, ať nepropásnete termíny.

Catering přijde s novými koncepty, aby vaše akce mohly být ještě pestřejší než doposud. Budeme také dále rozvíjet náš kubistický catering v Cubex Centru Praha, který je opravdu netradiční, elegantní a především jedinečný. Až bude vše připravené, všechny naše nápady vám představíme na akci, která bude otevřená veřejnosti a určitě se o ní včas dozvíte.

Jídelna Café Empiria se také pomalu proměňuje. To, že proběhla rekonstrukce, už víte. Nyní pracujeme na zvelebení interiéru a větší praktičnosti. Změnou prochází také nabídka. V příštím roce budeme se změnami a vylepšováním pokračovat.

Rozvoje se dočká i náš projekt Láskominy. Že nevíte, o co se jedná? Vydržte do dalšího vydání Zpodpokličky a dozvíte se více. Těšit se už ale můžete teď.

V neposlední řadě bychom chtěli celkově pracovat na naší šetrnosti vůči životnímu prostředí. Budeme se snažit posouvat směrem k zero waste provozům a tam, kde to nebude zcela možné, plánujeme navázat spolupráci s institucemi, kde bude možné přebytky zpracovat.

« zpět na výpis

fotka 1

Filtrovat:

× vypnout filtr