Spustili jsme Akademii IN CATERING!
Závazek IN CATERING k prvotřídním službám v oblasti gastronomie a servisu se odráží v projektu Akademie IN CATERING. Cílem Akademie je poskytnout našim zaměstnancům i externím spolupracovníkům příležitost pro profesní a osobní rozvoj prostřednictvím zlepšování dovedností a osvojování nových technik v oblasti gastronomie pod vedením našich profesionálů, kteří sdílí své cenné zkušenosti a vědomosti.
První termín kurzu Akademie IN CATERING vedl ředitel výjezdového cateringu Stanislav Malý. Skrze zábavnou a interaktivní formu se dvacet účastníků seznámilo s klíčovými standardy naší společnosti a podrobně prozkoumalo unikátní cateringový koncept Cubex.
Highlightem kurzu byl bezesporu workshop čepování piva pod vedením zkušeného Tomáše Skopce (Restaurant manager našeho provozu SOU100 Žižkov), který se setkal s nadšeným přijetím ze strany všech zúčastněných.